Hjemmeside

Har du en hjemmeside eller ønsker en ? Da kan vi bistå med alt ifra de enkleste hjemmesiden og helt til de mer avanserte hjemmesidene.

Hjemmeside du ikke er fornøyd med? Ta kontakt idag, så skal vi bistå med å få den slik du ønsker.

Når hjemmesiden er ferdig er det lett for dem som kunde å ta over jobben med oppdateringer selv om det skulle være ønskelig. Skulle de ønske at vi utfører videre oppdateringer med hjemmesiden og sikkerhetskopierer, slik at de kan konsentrere dem om driften av selskapet, gjør vi selvsagt det også.

Vi er tilgjengelig for support 24/7 slik at de om det har noen omgjøringer på hjemmesiden, skal ikke dette gå utover de "vanlige arbeidstidene".

Logo design / animasjon.

Om bedriften din har en logo du ikke er fornøyd med eller ønsker en ny? Vi har lang erfaring med logo designing og kan derfor bistå med å finne en logo for deres firma som treffer «spikeren på hodet». 

Eksempel:

Ønsker de en logo med 3D animasjon eller eventuelt bare tegnet deres egen logo i 3d? Dette er også noe vi kan bistå med. Her er det utrolig mange forskjellige animasjoner og 3D effekter. 


Her er et eksempel på logo animasjon vi har laget

Nettbutikk drift / support

Har du en drøm om å starte en egen nettbutikk? Vi har driftet flere forskjellige nettbutikker opp igjennom årene. Om det enten skulle være bistand med å sette den opp i fra bunnen og/eller drifte den i etterkant.